חדש במתחם התחנה: תפריט אביב באוירה איטלקית בריאה
קובי פינקלר No Comments on חדש במתחם התחנה: תפריט אביב באוירה איטלקית בריאהב"פסטה פיורי" שנמצאת במתחם התחנה בירושלים מתחדשים עם תפריט אביב באוירה איטלקית ובריאה | המקום כשר למהדרין ברמה הגבוהה ביותר ומקפידים על שמיטה לחומרא
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
שעת ערב קרירה בירושלים. מתחם התחנה הראשונה שוקק חיים. באחת הפינות, מסעדה כשרה למהדרין, משובחת, איכותית ומעל לכל השרות. תמיר מנהל המשמרת, רץ בין הסועדים. לא מחכים שעה למנה ראשונה או לכל מנה אחרת. מאחוריו במטבח הפתוח השף הנמרץ מכין מטעמים טעימים ובריאים.
מי אמר שמזון מהיר לא יכול להיות גם בריא? מסתבר שאפשר לאכול פסטה איטלקית בלי הרבה התחכמויות – מהירה, טרייה ובריאה.
פסטה טרייה מעולה, שמיוצרת מחומרי גלם טבעיים, ירקות מהשוק וקמח דורום משובח ועשיר בחלבונים. אין כאן חומרים משמרים או צבעי מאכל. במקום זה תמצאו צלחת מלאה כבוד: כבוד לעגבניה ולשום שברוטב, כבוד לבטטה שבתוך הרביולי, כבוד לאוכל פשוט וטעים וכבוד לאנשים שיושבים על הבר.
המקום, פסטה פיורי, הוא בית לאוכל איטלקי. בצק לפיצה איכותי. וגם מטבח פתוח עם טאבון במרכזו, אפיית הפיצה ובישול הפסטה נעשים מול אורחי המסעדה. אבל לא רק פסטה. טעמתי את הריזוטו עם דג לבן, מעדן. למולי סועדים עם צלחות שאי אפשר לסיימם. 'נארוז לך', מציע תמיר והכל נלקח הביתה אחר כבוד לעוד ארוחה בהמשך היום או היום הבא.
והכשרות? כבר אמרנו. כשר למהדרין ברמה הגבוהה ביותר. שמיטה לחומרא, משגיחים צמודים והכל באויר ובאוירה ירושלמית.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.